výroba odrážadla
trvá aktuálne len 2 dni

Prečo práve Moje odrážadlo

Na trhu je množstvo odrážadiel, a tak je úplne normálne , že sa človek pri výbere poriadne porozhliada.

Väčšinou rieši klasické rozdiely, ktoré vidí na prvý pohľad. Brzdy, kolesá a blatníky. Samozrejme maminy riešia aj dizajn a farbu :D ale takto je to v poriadku.  Nie vždy sú však tieto tri prvky tie najpodstatnejšie. Hlavne, ak hľadáte odrážadlo pre najmenšie deti.

Ak nevyberáte odrážadlo v predajni s dieťaťom, vždy je najdôležitejšie sledovať výšku sedadla od zeme. Väčšina odrážadiel je od 3 rokov, a ak máte doma menšie dieťa, darček na druhé narodeniny v podobe takéhoto odrážadla bude len rok stáť v kúte. Keď dieťa sedí na odrážadle, musí  dosiahnuť oboma nohami na zem. 

Brzdy, nafukovacie kolesá a blatníky

Najčastejšou otázkou, s ktorou sa už roky stretávame sú brzdy

Ak máte doma malého šikovníka (okolo 1,5 roka), ktorý už chodí, prípadne jazdí na plastovej motorke ako píla a premýšľate, že mu kúpite ozajstné odrážadlo, nepremýšľajte nad brzdami. Moje odrážadlo je určené pre najmenšie deti, a pre ne je najdôležitejšie, aby bolo odrážadlo jednoduché, ľahké a s nízkym sedom - aby sa na ňom cítili bezpečne.
Brzdou sú pre dieťa jeho nohy. Dieťa brzdí úplne spontánne nohami. V prípade, že cíti akékoľvek ohrozenie, napríklad nečakané zrýchlenie dole kopcom, dobrzďuje nohami.

Ak kupujete odrážadlo pre väčšie dieťa, prípadne malého kaskadéra, alebo bývate v kopcovitých oblastiach, je samozrejme možno vhodné poobzerať sa po odrážadle s brzdou. Väčšina odrážadiel od 3 rokov už brzdu má, tam je ale na zváženie, či už nevezmete malému kaskadérovi rovno malý bicykel. 

Strach z plastových kolies máme z dávnych čias niekde v podvedomí. Je však rozdiel medzi plastovým a plastovým.
Kolesá na Mojom odrážadle sú z pamäťovej peny EVA ako väčšina kolies na kvalitnejších kočiaroch. Pamäťová pena znamená, že prípadne diery po kamienkoch sa po čase zocelia. Sú tiché, takže nehrkajú ako niektoré plastové motorky a čo je najdôležitejšie, nedostanete defekt. 

Nie je nič horšie ako vysvetľovať natešenému dieťaťu na výlete, že sa nemôže "odrážadlovať" lebo má defekt. Hlavne, ak ste niekde 7 km od domu.

Nevýhodou nafukovacích kolies je aj fakt, že sú mohutnejšie, väčšie a teda zvyšujú výšku sedadla od zeme. Preto sme pri Mojom odrážadle nad nafukovacími kolesami ani len nerozmýšľali. Taktiež sú ťažšie a tým pádom pridávajú odrážadlu na váhe.

Ak ste videli odrážadlo s blatníkmi, väčšinou je to iba ozdoba. Plast, ktorý sa môže ľahko zlomiť. Z vlastnej skúsenosti vieme, že deti v tomto veku nikdy nejazdia takou rýchlosťou, aby im voda či blato striekalo na chrbát. A hlavne, vôbec neodporúčame jazdiť s odrážadlom v daždi či v blate. Takže na základe blatníkov sa rozhodovať nemusíte.

Moje odrážadlo je vhodné pre deti od 18. mesiacov. To však neznamená, že každé dieťa to v 18-tich mesiacoch musí "dať". Niektoré deti sú šikovnejšie v rozprávaní, niektoré v pohybe. Ale ak máte doma strelu, ktorej už plastová motorka nestačí, určite ju vymeňte za Moje odrážadlo. Najnižšia výška sedadla je len 28 cm od zeme.  

Moje odrážadlo je na trhu už vyše 10 rokov a počas tejto dlhej doby sme získali kopu spokojných zákazníkov, za čo sme veľmi vďační. Nič nás nepoteší viac, ako fotky a spokojné komentáre našich zákazníkov. Ak si chcete pozrieť našich spokojných zákazníkov alebo fotky odrážadiel, ktoré sme im posielali, kľudne si pozrite náš profil na facebooku alebo instagrame.

Odrážadlo Vám dodáme poskladané, takže ho hneď po rozbalení viete vyskúšať.

A teraz pridáme aj pár technických údajov :)

 MO-POPIS

ODRÁŽADLO S MENOM PODĽA VAŠEHO ŽELANIA

 

  • vhodné pre deti od 1,5 roka
  • ľahký rám / nízka hmotnosť :  len 2,7 kg
  • nosnosť:  do 25 kg
  • bezdefektové 12" kolesá z tvrdenej peny EVA
  • nastaviteľná výška sedadla 28 až 41 cm od zeme / možnosť zvýšiť predĺženou sedlovou tyčou až na 47 cm
  • nastaviteľná výška riadidiel 49 až 59 cm od zeme
  • dodávame poskladané, na jazdu stačí nastaviť výšku sedadla a riadidiel a môžete vyraziť do ulíc
  • produkt s certifikátom CE 

    Toto odrážadlo je vďaka nízko nastaviteľnému sedadlu vhodné už pre najmenšie deti a to už od 18-tich mesiacov.  Ak máte doma malého šikovníka, ktorý už chodí, neváhajte a objednajte mu Moje odrážadlo. Najnižšia výška sedadla od zeme je len 28 cm. 
                 550-vyska sedu
    Ak drobček vyrastie a stále sa bude chcieť odrážať (väčšinou už deti prejdú na bycikel) dá sa k odrážadlu dokúpiť nové sedadlo s predĺženou tyčou a tým zvýšiť sedadlo až na 47 cm od zeme. Ale väčšinou to nie je potrebné, lebo odrážadlo zdedí súrodenec alebo ho predáte inému drobcovi. O vynovení nápisu si prečítajte ďalší článok  Ako jednoducho zrecyklovať odrážadlo pre nového súrodenca.


    Riadidlá si viete nastaviť na výšku až 59 cm od zeme. Šírka riadidiel je 36,5  cm.       550-vyskariadidiel 
    Bezproblémové kolesá vás nikdy neprekvapia v polovici výletu defektom. Vyrobené sú z tvrdenej gumy a majú zázračnú schopnosť zaceliť sa. Dierka po kamienku sa po čase znova vyplní. Sú mäkké a hlavne tiché. 
  • 550-kolesa2


    Odrážadlo 
    dodávame poskladané, na jazdu stačí nastaviť výšku riadidiel a sedadla ... a môžete vyraziť do ulíc :)

    V balíčku vám pošleme návod a protišmykové nálepky na nohy určené na zadnú časť, kde si dieťa môže vykladať nohy (dole kopcom alebo po rozbehnutí ). Odporúčame nalepiť ich, až keď to dieťa začne využívať. 

    Ako darček dostanete v balíčku aj dva reflexné pásiky :) určite si ich kvôli lepšej viditeľnosti v šere na odrážadlo nalepte.  

    Meno, ktoré si prosíte na odrážadlo prosím napíšte do kolónky poznámka pod výberom písma pri produkte.

    Odrážadlo Vám vyrobíme s písmom, ktoré si vyberiete. Na výber máte tieto písma:


    PISMA

 Ak si chcete odrážadlo trochu vydizajnovať, prezrite si aj našu ponuku rôznych nápisov a symbolov, ktorými si môžete odrážadlo vyzdobiť. POZRIEŤ  PONUKU.

Odrážadlo Vám dodáme do týždňa.