výroba odrážadla
trvá aktuálne len 2 dni

Ako jednoducho zrecyklovať odrážadlo pre nového súrodenca

V poslednej dobe stále viacerým záleži na životnom prostredí a preto sa mnohí pýtajú na recykláciu, respektíve na to, ako sa naše odrážadlo s menom dá premeniť na odrážadlo pre súrodenca.  

Meno je na odrážadle iba nalepené špeciálnymi fóliami, takže s menšou námahou je možné ich kedykoľvek dať dole. Potrebujete na to iba trochu trpezlivosti a technický benzín.

Moje Odrážadlo je na trhu už vyše 11 rokov. V prípade akéhokoľvek problému u nás vždy nájdete náhradné diely. Obvykle si zákazníci dokupujú iba kolesá, alebo nové sadečky, ale mali sme už aj požiadavku na nové riadidlá, nakoľko si ocko pri cúvaní nevšimol odrážadlo pohodené na zemi. Ale stane sa...aj napriek tomu, že každú skrutku na eshope nemáme, stačí nám napísať a všetko vyriešime...  

Chceme vám ale ukázať, ako jednoducho si odrážadlo premeníte na odrážadlo pre súrodenca. 

Starú nálepku dáte dole jednoducho, treba ju opatrne zlepiť, a zvyšky lepidla očistiť technickým benzínom.

Pozrite si video,aké je to jednoduché.


Novú nálepku si objednáte podľa želania, môžete si vybrať zo všetkých farieb, ktoré ponúkame a dokonca si môžete zvoliť aj farebný obrys okolo písma. Nový napis dostanete na priesvitnej prenoske, pomocou ktorej ho ľahko nalepíte na odrážadlo. Priesvitnú prenosku po nalepení jednoducho odlepíte dole.  

Ak si chcete vymeniť aj kolesá, odporúčame vám set na vynovenie odrážadla, v ktorom nájdete okrem nového nápisu a kolies aj nálepky na podnožku a reflexné pásiky a bodky, ktorými môžete zamaskovať obité časti odrážadla.

Pozrite si našu ponuku:  produkty na vynovenie odrážadla

Samozrejme vytuningované odrážadlo môžete doplniť novým zvončekom, svetielkami, či košíkom.

435

A drobec si ani len nevšimne, že odrážadlo ktoré práve dostal, je to isté, na ktorom  predtým jazdil starší súrodenec. Jasne, že na tom predsa nie je nič zlého, ale aký je to pocit, vedia naozaj iba tí, ktorí dedili po súrodencoch :) obvykle všetko :) potom vec, ktorá je len vaša, má veľkú hodnotu.

A na koniec vám ponúkame príklad renovácie od našej zákazníčky Diany z Topoľčian. Znie to ako Teleshopping :)

recycle1

Malý Juraj, ktorý má dnes už 9 rokov, začínal na našom odrážadle keď mal 2 roky. Po Jurajovi na odrážadle ešte jazdil bratranec, takže bolo naozaj využité. Keďže súrodenec Tonko dorástol do odrážadla, vytiahli ho z pivnice a čuduj sa svete, išlo mu to. A tak sa Diana rozhodla, že mu ho trochu vytuninguje, predsa len kolesá a rúčky boli viditeľne vypoužívané, ale odrážadlo stále plnilo svoju funkciu. 

recyklacia-stare

Odrážadlo podľa nášho videa očistili od starej nálepky.

recyklacia-ciste

Diana si u nás objednala nový nápis - zvolila reflexný čierny so svetlomodrým obrysom a smybol čertíka. Na výmenu doobjednala Tonkovi nové sedadlo s kratšou tyčou, nakoľko malý Tonko ešte potrebuje nízky sed, nové rúčky a na doplnenie farebnej kombinácie svetielka. 

recyklacia-nove

 A spokojného malého zákazníka si môžete pozrieť aj v našom krátkom videu  

 

Ďakujeme maminke Diane za poskytnutie fotiek a videa a malému Tonkovi želáme veľa šťastných kilometrov.

 

Ak premýšľate na farebnými kombináciami, priložíme vám pár fotiek odrážadiel pre inšpiráciu: