výroba odrážadla
trvá aktuálne len 2 dni

Moje SKI odrážadlo na svahu

banner-siroky.ski

Takto sme na SKI odrážadle šantili ešte pominulé roky. Nevýhodou tohto SKI odrážadla bolo, že na prezutie bol potrebný šikovný ocko alebo dedko, a keď ste sa z lyžovačky vrátili domov napríklad na juh :) bolo potrebné opäť prezúvanie.

Dlho sme hľadali náhradu vhodnú na takú našu zimu, kedy je týždeň sneh, dva týždne opäť nie je a potom zase nasneží. Ospravedlňujem za zimným oblastiam, ktoré majú sneh stále a ticho závidím, my sme z juhu :D

Tento rok sme do ponuky zaradili nový typ SKI adaptérov. Tieto si už jednoducho nasadíte na odrážadlo hocikde a hocikedy.

moje-ski-odrazadlo2

 


Od koľkých rokov je SKI odrážadlo vhodné?

Aj napriek tomu, že Moje odrážadlo je vhodné od 18.mesiacov, adaptér SKI odporúčame skôr pre všetky deti, ktoré už na Mojom odrážadle úplne odvážne a spoľahlivo jazdia. Ktoré ho už poznajú a vedia, čo si s ním môžu "dovoliť" :)  Na obrázku a vo videu je Betty, ktorá má 3 roky. Keď skúšala odrážadlo pred rokom, vôbec ju to nebavilo. Tento rok to bolo už lepšie a som presvedčená, že o rok to bude mega zábava. Aj napriek tomu, že na videu je ešte starý typ SKI odrážadla, štýl princíp je rovnaký :)

 



O dva roky na to sa už Betty takto spúšťala na svojom odrážadle už s novými adaptérmi :


 

 

Ako sa na Mojom SKI odrážadle jazdí ?

Nikdy nenechajte jazdiť dieťa bez prilby. Vždy začnite malým briežkom a nespúšťajte dieťa z očí. Jazdite iba po zasneženom povrchu, vyhýbajte sa zľadovatelým povrchom. Moje SKI odrážadlo sa správa rovnako ako lyže, či snowboard, vždy na to myslite !

Výhodou je, že dieťa ma v podstate nohy stále na zemi a na briežku vie regulovať rýchlosť. Nikdy nepúšťajte dieťa zo strmého kopca a nenechávajte ho bez dozoru !

moje-ski-odrazadlo2 (1200 x 400 px)

Uvidíte, že na svahu s ním bude veľká zábava !